Start met het bouwen aan een online toegankelijke website voor iedereen

Scroll down icon

Scrol naar beneden

Beginnen met online toegankelijkheid kan uitdagend zijn, maar je staat er niet alleen voor. Er is namelijk een schat aan informatie over het designen en ontwikkelen van toegankelijkheid die jij en je team kunnen gebruiken om de online journey van je bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken.

De Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) worden wereldwijd als standaard gebruikt voor wet- en regelgeving met betrekking tot webtoegankelijkheid. De verwachting van Garner²: “Tegen 2023 zal iedereen met een online aanwezigheid die voldoet aan WCAG Level 2 50 procent beter presteren dan hun concurrenten.” Het is dus cruciaal om nu al kennis te maken met deze richtlijnen én ernaar te handelen.

2. Gartner, Compliance and Beyond: 4 Ways Digital Accessibility Gives You a Competitive Advantage, June 2020

Creëer een toegankelijke digitale ervaring voor iedereen met Siteimprove Accessibility

Siteimprove heeft al meer dan 15 jaar ervaring in webtoegankelijkheid. Ons platform is gebasseerd op de nieuwste toegankelijkheidseisen, gecreëerd in samenwerking met de Europese Commissie en het World Wide Web Consortium (W3C): marktleider in het ontwikkelen van internationale internetstandaarden.

Met Siteimprove Accessibility kun je eenvoudig de WCAG-standaarden volgen en jezelf en je teamleden de mogelijkheid bieden om een inclusieve gebruikerservaring te creëren voor iedereen.

Ga vandaag nog het gesprek met ons aan en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen in het behalen van je toegankelijkheidsdoelen.